Berényi Konrád
Onlinemarketing blog, Közgazdász, internetes marketing tanácsadó

Berényi Konrád Közgazdász, internetes marketing tanácsadó

1995. óta foglalkozik az internettel, 1996 óta az internet üzleti lehetőségeivel. Korábban dolgozott többek között az Index.hu Rt.-nél, az Eduport Felsőoktatási portálnál, a Gyalogló Chat-nél és a Neo Interactive online ügynökségnél is.

Ezt követően az Onlinemarketing.hu Kft.-nél mint internetes tanácsadó elsősorban kommunikációs megoldásokkal foglalkozik az internetes kampányoktól kezdve a közösségi média marketingig. Ő írja és a szerkeszti az egyik legismertebb hazai marketinges szakmai blogot, az Onlinemarketing blogot (onlinemarketing.blog.hu) is, amely 2008-ban első lett a Goldenblog verseny tanácsadói blog kategóriájában. Társszerzője a Célzott online reklám (MKM Kiadó 2007.) az Online üzlet és marketing (Akadémiai Kiadó, 2011.) és a Reklám vagy amit akartok (Akadémiai Kiadó, 2012.) című könyveknek.

A fentieken felül cikkei jelentek meg a Médiapiac, a Tanácsadó Magazin és a HVG Business Extra című újságokban. Előadásokat tartott többek között a Média Hungary konferenciákon, az Internet Hungary konferenciákon, a Web2 Symposiumon, a BarCamp konferencián, a HVG Online Marketing Workshopon, a SocialMédia konferencián, az Evolution konferenciákon. Szervezője a Keresőmarketing nap című konferenciának. 2011-ben a Marketing & Média szaklap által szervezett szavazáson ő lett az év "Top Dog" bloggere.

Tanít az Edutus Főiskolán, a Werk Akadémián.
2014-ben az MKB Kiválóságok klubja tagjai közé választotta. A fentieken túl 2013 vége óta ügyvezető-alapítója a Pontolo.hu Kft., amely online felhő alapú hűségrendszer fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Előadás

  • Gondolkodj stratégiában, avagy hol szokták a cégek elrontani (15:50 - 16:05, Marketing terem)

  • Tovább a programokhoz