dr. Horváth Attila
BIG FISH Kft., Elektronikus fizetések üzletág vezető I Budapesti Metropolitan Egyetem Docens

dr. Horváth Attila Elektronikus fizetések üzletág vezető I Budapesti Metropolitan Egyetem Docens

A BIG FISH Internet-technológiai Kft. Elektronikus fizetések üzletág vezetője, a BIG FISH Payment Gateway fizetési kapu menedzsere. 15 éve foglalkozik az e-kereskedelem, e-fizetések és a gazdaságinformatika trendjeinek vizsgálatával, valamint a területhez kötődő fejlesztési projektekkel, tanácsadással.

Párhuzamosan a felsőoktatásban is folyamatosan aktívan oktat, számos tudományos- és szakmai konferencia előadója, rendszeresen publikál. A Budapesti Metropolitan Egyetem docense, az E-business menedzsment specializáció és az Executive MBA for e-business posztgraduális képzések vezetője; korábban az INFOTA Kutatóintézet vezető kutatója. A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (Ecommerce Hungary) szakmai szervezetnek alapítása óta aktív tagja.

A nemrégiben indult kosarertek.hu blogon pedig folyamatosan vezeti be az érdeklődő olvasókat az elektronikus fizetések világának trendjeibe, működésébe.

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatta, ahol mesterdiplomát szerzett pénzügyekből, illetve banki informatikából, majd doktori címet az elektronikus fizetési területen végzett kutatásai eredményeként.

Előadás

  • A fizetési kapud (is) meghatározza a felhasználói élményt! (12:15 - 12:30, Marketing terem)

  • Tovább a programokhoz