2017-ben az e-commerce és a marketing szavak hallatán már senki nem jön zavarba. A kiválasztási és tranzakciós folyamatok jelentős részét online bonyolítjuk és az igény egyre nagyobb a vásárlás ezen formájára. Az okostelefonok térhódításával a helyzet pedig még összetettebbé válik, új platformon működtetve a kereskedelmet, létrehozva az m-commerce piacot. Ez már egy jóval kevésbé ismert szegmens, melyet minél előbb tudunk a saját szolgálatunkba állítani annál jobb helyzetbe kerülünk, ha a vásárlói igények kiszolgálásáról van szó. A kereskedelem átalakulása új, innovatív fizetési megoldásokért kiált, melyeket a Fintech (financial technologies) cégek, startupok igyekeznek elérhetővé tenni, mind a cégek, mind pedig a felhasználók számára. Az eTrends Expo célja, hogy ezen témák szakértői és gyakorlói segítségével támpontokat és iránymutatást nyújtson az esemény résztvevőinek, feltérképezve a jelen és a jövő lehetőségeit.

MEGKÖZELÍTÉS
eTrends Expo helyszín
Autóval:
GPS koordináták: 47.522889, 19.056984
Parkolni a környező utcákban lehet a mindenkor érvényes parkolási szabályoknak megfelelően (intézd közterületi parkolásodat gyorsan, egyszerűen a Simple alkalmazással)

Tömegközlekedéssel:
Troli: a Jászai Mari térről a 75-ös trolival a Vág utca megállóig. Pontosan a bejáratnál tesz le a troli.
Busz: a Boráros térről a 15-ös vagy a 115-ös busszal a Tisza utca megállóig. A buszmegállótól 100 méterre lesz a Kárpát utcai bejárat.
Metró: a 3-as metróval a Dózsa György úti megállóig kell elmenni és onnan vagy a 75-ös trolival vagy a 15/115-ös busszal lehet eljutni a helyszínre vagy 800 m sétával.