Rólunk

2017-ben az e-commerce és a marketing szavak hallatán már senki nem jön zavarba. A kiválasztási és tranzakciós folyamatok jelentős részét online bonyolítjuk és az igény egyre nagyobb a vásárlás ezen formájára. Az okostelefonok térhódításával a helyzet pedig még összetettebbé válik, új platformon működtetve a kereskedelmet, létrehozva az m-commerce piacot. Ez már egy jóval kevésbé ismert szegmens, melyet minél előbb tudunk a saját szolgálatunkba állítani annál jobb helyzetbe kerülünk, ha a vásárlói igények kiszolgálásáról van szó. A kereskedelem átalakulása új, innovatív fizetési megoldásokért kiált, melyeket a Fintech (financial technologies) cégek, startupok igyekeznek elérhetővé tenni, mind a cégek, mind pedig a felhasználók számára. Az eTrends Expo célja, hogy ezen témák szakértői és gyakorlói segítségével támpontokat és iránymutatást nyújtson az esemény résztvevőinek, feltérképezve a jelen és a jövő lehetőségeit.

otp mobil kft

Az eTrends Expo-t az OTP Mobil szervezi, hiszen mi pontosan tudjuk, hogy mekkora szükség van egy olyan informatív konferenciára, ahol egyszerre jelennek meg az e-commerce, m-commerce, fintech és a marketing területek. Mi is ezek között éljük a mindennapjainkat!

2013 nyarán indult el cégünk az OTP Csoport tagjaként, akkor még 5 fővel. Létrejöttünk célja az volt, hogy az OTP Bank nyisson az okostelefont használók igényei felé. Mára a cég több mint 50 fős vállalattá növekedett, megtartva gyors döntéshozatalát és a piaci igényekre történő rugalmas alkalmazkodó képességét. A Simple, illetve a SimplePay termékek tartoznak az OTP Mobil égisze alá, amik az e-commerce, m-commerce és a fintech területeket fedik le. A Simple alkalmazásnak jelenleg több mint 300.000 regisztrált felhasználója van és több mint 350.000-en töltötték le, míg a SimplePay online fizetési megoldását közel 2000 cég, 3000 webshopja választotta már.

Az e-commerce és az m-commerce piac meghatározó szereplőjeként úgy gondoltuk szükség van egy ilyen konferenciára, ahol az érdeklődők és a cégek is találkozhatnak egymással, eszmét cserélhetnek és szaktekintélyektől informálódhatnak a trendekről, a jövőről.