Tudtad-e?

admin

Tudtad?

Mobilfizetésnek hívunk minden olyan pénzügyi tranzakciót, amelynek lebonyolítását telefonunkról hajtunk végre. Csak egy Mastercard vagy Maestro bankkártya kell hozzá, amit mobilfizetéses alkalmazással digitalizálhatsz, majd ezután úgy használhatod a telefonod, mintha bankkártya lenne. Így még Pin kódod sem kell, elég, ha feloldod a képernyőzárat a telefonodon.

 

Hogyan működik?

Az NFC (Near Field Communication) egy olyan technológia, mellyel néhány cm távolságból gyorsan és biztonságosan tudunk adatokat cserélni az NFC képes okostelefonjainkkal. A kommunikáció automatikusan elindul a két NFC képes eszköz összeérintésével, nem igényel azonosítást.

 

 

 

Tudtad?

Kártyád elmentését követően, amennyiben vásárláskor az NFC kompatibilis POS terminálokhoz érinted az NFC képes okostelefonodat, már ki is fizetted a megvásárolni kívánt terméket.

Online fizetés

Tudtad?

Ha elmentetted a Simple fiókba bankkártyádat, online is pillanatok alatt fizethetsz. Nem kell bankkártyát keresgélni, bepötyögni a számokat, egyszerűen elég belépni a SimplePay felületén a felhasználóneveddel és jelszavaddal.